Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Spaghetti și Cappuccino aduc noroc și zâmbete

NumeSpaghetti & Cappuccino, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 3 ani
Etichete



Anunț expirat!
Publicat acum 3 ani

Suntem doi frați jucăuși și sănătoși. Un om rău ne-a abandonat într-o cutie lângă tomberon pe când aveam două săptămâni. Dar un suflet bun ne-a găsit, ne-a dus periodic la doctor, ne-a cântărit, ne-a învățat cu litiera și ne-a hrănit cu biberonul și seringa până ne-am făcut mari. Am fost deparazitați extern și intern, am făcut triplul test (panleucopenie, giardia, covid) și răspunsul a fost negativ, deci suntem sănătoși tun. Avem și carnet de sănătate și între timp ne-am și vaccinat complet (inclusiv rapelul), deci nu mai aveți alte cheltuieli cu noi în afară de mâncare și nisip. Suntem curați și jucăuși, știm treaba cu litiera de cum am început a merge și nu facem mofturi la mâncare. Ne plac bobițele și, din când în când, câte un pliculeț adecvat vârstei. Acum ne trebuie un om numai al nostru, pentru că persoana care ne-a salvat mai are pisici și suntem cam mulți pe aici. Ne poți lua împreună, căci uite ce bine ne stă în doi, sau separat, dacă ne oferi toată dragostea ta în loc. Promitem că toarcem de plăcere!



Completează mai jos formularul de adopție pentru Spaghetti & Cappuccino sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0746079979


Formular de adopție