SOS

Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

De a lungul timpului am întâlnit/ văzut multa suferinta. Am crezut că m-am calit, devenind mai greu de impresionat’. Cu toate aceasta, imagina lor m-a îngenuncheat la propriu: 2 trupuri măcinate/ erodate de boli + lipsuri, un același suflet – gol, stins, resemnat,fara nici o speranta…

Micutele au fost pe tratament de panleucopenie. Acum la final, deși starea lor inca este extrem de precară ( convalescenta + anemie din cauza puricilor, rinotraheita) sunt reîntoarse in teritoriu – o curte in care nu locuiește nimeni, un loc în care frecvent se pune otrava.

Cea carele-a salvat viața ( o Dna in vârstă) , cu lacrimi in ochi, spunea că nu le poate asigura un viitor, nici măcar un loc sigur pt a se putea reface.

Imi doresc să pot face ceva pt ele, sa le pot ajuta,insă am nevoie de garantia adopției – efectiv, atât spațiul cât și resursele fac imposibila asumarea a încă 2 pisici, pe termen lung sau permanent.

Pt cei care doresc sa le dea o a 2a șansa la viață, Nr contact: 0734433201

București

PS: micutele vor pleca în adopție (separat sau împreună) doar in momentul in care vor fi întremate/ perfect sănătoase.Completează mai jos formularul de adopție pentru "SOS" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0734433201


Formular de adopție