Sophie isi cauta familie!

NumeSophie, Femela
Localitate Bucuresti Constanta Tulcea
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

Numele meu este Sophie, am 5 ani , sunt o felina eleganta,cuminte, inteleapta,afectiva si protectoare.
Sunt o pisica tricolora-Calico mi se spune si sunt aducatoare de noroc si prosperitate.
Sunt sterilizata si vaccinata, invatata sa fac doar la litiera, mananc bobite si hrana umeda si din cand in cand mai poftesc si la o fripturica.😁
Din pacate, familia mea, care m-a adoptat inca de cand eram mica si m-a iubit neconditionat, se confrunta cu probleme de sanatate si nu mai pot avea grija de mine ca si pana acum.
Ei isi doresc pentru mine o familie ,care sa poata avea grija de mine asa cum au avut ei pana acum, sa ma tina in casa/apartament si sa nu ma lase in frig afara.
Parintii mei mi-au cerut sa va transmit celor care urmati a ma adopta , ca ei imi pot procura bobitele, hrana umeda si nisipul ,ca sa fie mai usor pentru viitoarea mea familie.
Imi place sa fiu mangaiata si sa dorm pe pieptul tau, iar atunci cand ai dureri, eu ma asez pe abdomenul tau si te masez cu labutele mele.
PS: Daca vrei sa ma vezi mai bine ,ma poti urmari si pe insta:_sofia_the_cat.:D
Astept cu Drag sa ne cunoastem!
🧡🧡

Daca se hotareste cineva din alt oras sa o adopte pe Sophie,noi vom asigura transportul,mergem sa o ducem personal.Completează mai jos formularul de adopție pentru Sophie sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0721860082


Formular de adopție