Sony își cauta o căsuța

NumeSony, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 4 ani

El este Sony și își cauta urgent o căsuța.A fost salvat de la o moarte sigura acum doua săptămâni. A fost găsit sub roata unei mașini, când nici nu mai putea sa se miște și nici sa deschidă un ochișor. Inclusiv doctorul a spus ca nu are multe sanse. Dar Sony este un luptător și după tratament transformarea sa este uimitoare, acum fiind un pisoi cu un colorit deosebit și extrem de jucăuș și afectuos.
“Problema” lui Sony este ca fiind îngrijit 24/24 acum a devenit incredibil de lipicios de oameni, vrea sa fie alintat și băgat în seama non stop, îți doarme în cap…la propriu, te urmărește peste tot, da pupici mai ceva ca un cățeluș, având mai mult comportament de cățel decât de pisoi, care de obicei sunt mult mai independenți.
Adora mângâierile pe burtică, mâncărica de orice fel, este învățat la litiera, deparazitat intern și extern și vine ‘la pachet’ cu o litiera și un sac de nisip.

Adresa de email:
Telefon: 0753610377Completează mai jos formularul de adopție pentru Sony sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0753610377


Formular de adopție