Simba si Sachi – pui de adoptat impreuna

NumeSimba si Sachi, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 aniAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

Curiosi din fire si talentati in ale torsului, noi suntem Simba si Sachi. Povestea noastra incepe cu un om frumos care ne-a salvat dintr-o gradina pe cand eram doua mogaldeti cat palma, fara ochisori deschisi. Am trecut prin multe provocari dar am luptat pentru viata si iata-ne la aproape 3 luni cautand o familie frumoasa care sa ne adopte pe amandoi. Am fost impreuna inca de cand am pasit in aceasta lume si ne-ar fi greu unul fara celalalt. Trebuie sa mentionam despre inteligenta noastra. Ne madrim cu faptul ca am facut la litiera inca din prima. De asemenea, suntem foarte iubitori, jucausi si nerabdatori sa ne cunoastem viitorii stapani ca sa le oferim dragoste neconditionata.

Aceste pisicute se afla in grija Asociatiei pentru protectia animalelor Hope. Adoptia se realizeaza exclusiv in Bucuresti si in imprejurimi. Adoptia pentru pisici se realizeaza doar la apartament cu balcon inchis si plase solide la geamuri.

Contact:
www.adoptii-animale-hope.orgCompletează mai jos formularul de adopție pentru Simba si Sachi sau contactează telefonic autorul anunțului la tel:


Formular de adopție