S10A: Motan cuminte, misterios, special, cu blăniţă colorată în alb şi negru

NumeS10A, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 1 an
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 1 an

Sunt un motănel blând şi cuminte, dar totodată special şi misterios — începând de la numele meu de cod: S10A !

Mămica mea mi-a croit cel mai frumos veşmânt din lume (colorat în negru şi alb, cu fir delicat şi lung), mi-a dat să mănânc şi mi-a ţinut cald în lunile de toamnă şi m-a învăţat unde să mă adăpostesc de frig în lunile de iarnă.

Ochişorul meu drept pare a avea un defect, dar Doctoriţa  specialistă i-a liniştit pe oamenii care m-au dus la deparazitare, vaccinare şi sterilizare şi care m-au dus şi la control la dumneaei — e un defect din naştere (Pesistenţă de Membrană Pupilară – https://duckduckgo.com/?t=ffab&q=Pupilar+Membrane+Persistency) care nu îmi afectează capacitatea de a mă descurca.

Mi-aş dori o căsuţă şi o familie care să mă adăpostească şi de iernile următoare şi de pericolul maşinilor care au călcat alţi pisoi din zonă de-a lungul timpului — mai ales că m-am obişnuit cu prezenţa Doctoriţei care mă îngrijeşte şi chiar îi permit (în generozitatea mea) să mă mângâie.

Mă voi bucura să mă vizitaţi şi, dacă ne placem reciproc, să mă adoptaţi ! (Contact: , 0742.228.324, 0723.671.954, Bucureşti.)


 

 

Completează mai jos formularul de adopție pentru S10A sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0742228324 0723671954


Formular de adopție