S.O.S Salvați-o pe Mika!

NumeMIKA, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 8 luni
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 8 luni

Saga puiuților din mașină continuă… De o lună de zile mă chinui cu ei într-un Spark, în care încerc să fac imposibilul: adică să asigur niște condiții optime de viață unor pui orfani, care au cam 2 luni și jumătate. Din fericire, pisicuțele MURA (negruță) și KIKI (calico) sunt bine mersi la căsuțele lor, dar tigruțul ZUZU și micuța MIKA, alb cu tărcat, după trei tentative eșuate de adopție, în care oamenii s-au răzgândit aiurea-n tramvai, și o adopție fantomă de două zile, în care au fost neglijați – nehrăniți și nici vorbă de vizită la medic, ghinioniștii au aterizat înapoi în mașină.

MIKA a fost controlată la Praxis Vet Life, are carnet de sănătate, e deparazitată doar extern, intern nu se poate încă deoarece are doar 500 g, dar o vom face, iar pentru vaccin e programată pe 29 octombrie. Cât e ea de micuță, știe să facă la litieră, e o pisicuță educață, deși a stat mai mult pe afară și în mașină. Ca temperament e mai timidă, rezervată, blândă și foarte isteață.

Ambii sunt disponibil împreună sau separat, pentru adopție responsabilă. Asta înseamnă două chestii: 1 – bloc cu plase speciale la geamuri sau geamuri rabatabile cu protecție laterală și superioară / curte bine îngrădită într-o zonă sigură, 2 – se dau doar cu contract de adopție și livrare directă la domiciliul adoptatorului. De ce? Cine nu înțelege utilitatea plaselor speciale pentru pisici, treaba lui, dar pisicile n-au nouă vieți și am văzut prea multe cazuri de pisici zdrobite prin cabinete ca să mai stau la discuții pe tema asta. Cer contract și vizitarea locului în care vor sta puii, plus poze și filme cu ei după, pentru că am trecut prin prea multe cu ei și nu mai vreau să fie purtați aiurea dintr-un loc în altul. Sunteți de acord cu mine în privința asta, vă rog mult să sunați cu încredere la orice oră. Detalii la 0744867394 sau pe WhatsApp.Completează mai jos formularul de adopție pentru MIKA sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0744867394


Formular de adopție