Riddle, motanel alb

NumeRiddle, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 1 an
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 1 an

Riddle este “the mama’s little boy”, un motanel foarte afectuos, curios si foarte docil. Pentru Riddle as recomanda sa fie adoptat impreuna cu unul dintre fratii lui sau sa ajunga intr-un camin in care exista un alt pisoi. Este extrem de atasat de celelate pisici din casa iar pe noi ne urmareste ca o ratusca, nu doarme niciodata singur si isi imparte mereu treat-urile cu ceilalti, le ia in gura ca un catel si le duce celorlati. Daca vrei un motan care sa doarma in poala ta toata ziua, el este! Are coada neagra iar in capatul ei are o inimioara, asa si-a capatat numele pentru ca rata ca un semn al exclamarii.
Riddle are 8 spatamani, este deparazitat intern si extern, foloseste litiera cu succes si mananca hrana umeda si uscata. Un motan delicat:)
Recomand motanul unei familii care are deja o pisica sau care isi doreste 2 pisoi, oricum este mult mai usor de crescut 2 decat unul pentru ca isi tin companie, se joaca si au activitati impreuna.
Daca vrei un motan cu o inima mare, ia-l acasa!Completează mai jos formularul de adopție pentru Riddle sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0787217777


Formular de adopție