Rasa comuna

NumeNegruțu; Tigruța și Pety, Femela
Localitate Balotesti Bucuresti Buftea
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 1 an
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 1 an

Oferim spre adoptie 3 fratiori deosebiti pe care i-am gasit abandonati in strada,in urma cu doua luni.
Au fost salvati ,intro seara rece la sfarsit de septembrie, infrigurati,murdari si bolnavi cand aveau in jur de o luna si nu mai mult de 250g fiecare. Au fost dusi in repetate randuri la veterinar pentru a li se salva vietile si pana la urma ce a fost greu a trecut si acum sunt sanatosi. Sunt deparazitati extern.
Au crescut destul de mult,acum cantaresc peste 1400g fiecare,sunt frumosi,  jucasusi si foarte energici ,iar locuinta noastra a devenit neincapatoare si insuficienta pentru ei, motiv pentru care am decis sa ii oferim spre adoptie unor persoane iubitoare si responsabile.
Deoarece au crescut doar impreuna pana acum , ideal ar fi sa fie adoptati impreuna,insa intelegem ca este mai greu si acceptam si alte variante de adoptie.
Putem oferii detalii si raspunsuri la intrebari legate de adoptie in pm.
Suntem dispusi sa ne deplasam pentru a-i aduce la noul camin si ne dorim sa putem tine legatura pentru a sti cum se adapteaza.
Un motanel: Negruțu si surioarele lui Tigruța și PetyCompletează mai jos formularul de adopție pentru Negruțu; Tigruța și Pety sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0744553007 sau 0745111370


Formular de adopție