Puiuti pufosi si dragastosi

NumePufosenii (nu au nume), Femela
Localitate Bucuresti Pitesti
Telefon 0773869718
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 5 luni
Etichete3 puiuti alintati si rasfatati isi cauta casuta. Cel galben cu alb nu este pentru adoptie, doar surioarele lui tricolore si fratiorul bicolor negru si putin alb.

Pentru mai multe detalii sunati la:0773869718. Se poate oferi transport pentru Pitești, București si zonele din imediata apropiere.
Puiutii sunt educati sa foloseasca litiera, foarte cuminti, curioase, mai fac si nazbatii si nazdravanii (nu sunt bibelou).

Condiții:
– sa pastram legatura si din cand in cand as dori sa mai primesc cate o veste si/sau poza, orice numai sa stiu ca sunt bine;
– contract de adopție (nu ceva oficial la notar, dar sa facem o conventie pe o coala de hartie);
– mi-ar placea sa fie adoptate la apartament, dar nu exclusiv;
– daca vreodata se intampla sa nu mai fie dorite, mi le puteti returna oricand, doar nu le abandonati pe cine stie unde;
– si mai sunt, dar le vorbi in privat pentru cine e interesat.

‼️Dacă vrei pentru copil, “să se joace şi el”, te rog constientizeaza ca un animal nu e o jucarie, e un suflet, o responsabilitate pe termen lung.

Înainte să vă gânditi să adoptați, vă rog să citiți atent, să înțelegeți şi să luați în considerare:

– O pisică înseamnă, în condiții optime, în jur de două decenii de responsabilitate.

– Obişnuiți-vă cu semnarea unui contract de adopție, cu vizitele de verificare la domiciliu şi cu obligativitatea castrării. Într-o țară emancipată acestea sunt normale.

– Pentru cei care stau la bloc, vă recomand să aveți plase la geamuri. Chiar dacă pisicile sunt renumite pentru agilitate și echilibristică, sunt mari șanse să cadă și sa se accidenteze.

– Dacă stați la casă, vă recomand totuși sa țineți pisoiul exclusiv în casă sau cel puțin 80% din timp și când îl scoateți afară să îl supravegheați. Exista anumite soluții care pot împiedică pisicile să părăsească curtea, dar asta presupune investiții în instalarea unui echipament (nimic foarte sofisticat) pe gard care nu le permite să îl sară.

– Interacționarea doar sub supraveghere strictă cu alte animale cu potențial agresiv pentru o pisică.

– Un animal are nevoie de îngrijiri veterinare pe tot parcursul vieții (uneori destul de costisitoare).

– Nu există “îl vreau pentru curte”, “pentru bunici”, “pentru copilul meu de 4 ani”, “pentru o prietenă”, aşa că vă rog nu confundati un animal, un suflet, cu un obiect decorativ.

– Sunt oripilată de abuzuri, accidente, samsari, sadici şi altele asemenea, care fac rău animalelor, așa că în cazul în care considerați că cerințele sunt exagerate, vreau să înțelegeți că sunt cu intenția de a asigura un trai decent acelui suflețel.

Mulțumesc pentru înțelegere şi timp!

#AdoptDontShop
#ShareAndHelp
#AnimalsMatterCompletează mai jos formularul de adopție pentru Pufosenii (nu au nume) sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0773869718


Formular de adopție