Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Puiuti Jucausi, curati, afectuosi, 3luni cauta stapani, familii termen lung

NumeMihaita, Portocala, Tigrata, micutul, Mascul
Localitate Cluj-Napoca
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 4 ani

Oferim spre Adoptie 5 pui de pisica, varsta 3 luni – 3luni jumatate, pufosi, jucausi, crescuti in Apartament, 3 fiind salvati de pe strada si ingrijiti in prezent (in aceasta saptamana le facem ultimele analize, si Deparazitari)

2 fetite sunt de rasa birmaneza, cu ochi albastri
3 puiuti sunt Metisi, tigrati, 1 Baietel portocaliu pufos, empatic si f grijuliu cu fratii si surorile lui va asteapta sa ii adoptati!

Sunt f jucausi, afectuosi, sociabili cu alti pisoi… nepretentiosi la mancare si fac singuri la litiera. Cauta stapani si familii care sa ii adopte si sa-i ingrijeasca pe termen lung! daca este posibil.
Au crescut in apartament au fost deparazitati in primele luni. in aceasta saptamana le facem ultimele analize si tratamente si sunt gata pt adoptie. Daca sunteti interesati va rugam sa ne contactati, la nr de telefon. telefon sau sms./ 0725019770 / Va multumim !

Adresa de email:
Telefon: 0725019770Completează mai jos formularul de adopție pentru Mihaita, Portocala, Tigrata, micutul sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0725019770


Formular de adopție