Puiuti de pisicuta, baietel si fetita, nevoie disperata de ajutor, fara camin

NumePuiuti, Mascul
Localitate Constanta
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 10 luni
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 10 luni

Suntem cativa puiuti de pisicuta, fratiori si surioare, de aproximativ 3, 4 luni. Nu stim cu exactitate cand ne-am nascut pt ca, din pacate, nu ne mai gasim mamica.
Chiar daca suntem singurei, am invatat sa fim cuminti si curatei, pe cat posibil avand in vedere ca momentan locuim sub cerul liber.
Suntem jucăuși, dar mai ales dornici de muuuuulta iubire si afectiune. Cautam mereu atenția oamenilor din jur si ne place la nebunie cand ne iubesc si se joaca cu noi.
Suntem alb cu gri, tarcati, si incercam sa ne pastram blanita cat mai curata si mai alba, dar este destul de dificil având în vedere faptul ca stam doar afara in curte si nu avem un adăpost unde sa dormim si sa ne putem trage sufletul un pic.
Suntem ascultatori si nu facem nazbatii, mancam orice fel de mancare, si din cea normala, gatita, dar si din cea speciala pentru pisicute.
Momentam ne aflam in localitatea Poarta Alba. Aici, in caminul nostru provizoriu, au grija de noi niste oameni drăguți, dar ei termina munca si pleaca acasa, iar noi ramanem singurei paaanaaa a doua zi. Plus ca a venit iarna, si cel mai probabil nu vom rezista gerului aspru fara un camin.
Avem nevoie disperata de ajutor si ne dorim foarte mult sa ne gasim familii adoptive cărora sa le oferim toata dragostea si afecțiunea noastra.
Va pupacim, va mulțumim si va rugam din suflet sa ne ajutați.Completează mai jos formularul de adopție pentru Puiuti sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0761330757


Formular de adopție