Puiuți adorabili frate/soră recent salvați

NumeCezar Esperanza, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 6 luni
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 6 luni

CEZAR & ESPERANZA (2.5 luni) 😍

Un frățior roșcovan și o surioară tigrată își caută o familie care îi va adopta împreună. Ei au fost salvați dintr-o grădină a blocului unde erau hăituiți cu grebla de locatari și astfel doi frățiori au murit călcați de mașină. În plus, erau și bolnăviori cu ochii lipiți și rinotraheită.

Cezar și Esperanza au primit tratament injectabil cu antibiotice și picături de ochi și s-au făcut bine. Au fost deparazitați extern și intern și au primit primul vaccin.

Deși au suferit afară de mâna omului, Cezarel e un lipicios și mare amator de afecțiune, dacă-l mângâi toarce in secunda doi. Esperanza este puțin sceptică și are nevoie de puțin timp să te cunoască, dar când își dă seama că ești un om bun, începe să se relaxeze.

Cezar și Esperanza sunt foarte atașați unul de altul și au nevoie să fie adoptați împreună. După cum se vede in poză, Cezar este un frățior protectiv iar Espe se simte în siguranță în prezența lui. Cu atât mai mult, Cezar o va ajuta pe micuța Espe să devină mai degajată în interacțiunea cu omul.

Vin cu carnețele de sănătate și mâncărică pentru inceput. Vom reveni în curând cu mai multe poze.

Ne dorim să fie adoptați DOAR ÎMPREUNĂ de o familie responsabilă și iubitoare într-un cămin unde vor fi considerați membri indispensabili ai familiei.

Mulțumim ❤️Completează mai jos formularul de adopție pentru Cezar Esperanza sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0722198508


Formular de adopție