Puiut de pisica, femela, 4 luni, nevoie urgenta de un camin

NumeBulgaras, Femela
Localitate Constanta
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 8 luni
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 8 luni

Sunt un pui de pisicuta in varsta de aproximativ 3, 4 luni. Nu îmi cunosc vârsta exactă deoarece nu imi mai găsesc mămica iar eu nu îmi amintesc cu exactitate data la care am venit pe lume. Mai am o surioara care a fost adoptata, iar eu am ramas singurica si din această cauză sunt foarte tristă și și sufăr foarte mult. Știu că surioarei mele îi este mai bine alături de familia ei adoptivă doar că îmi lipsește foarte mult.
Ca sa nu mai fiu singurica, imi doresc foarte mult sa imi gasesc o familie adoptiva iubitoare, pe care sa o inveselesc zilnic cu giumbislucurile mele si careia sa ii ofer toata dragostea mea.
Sunt o pisicuta cumintica, la mancarica nu fac mofturi (imi place mancarea gatita dar si cea speciala de pisicute), dar bineînțeles ca iubesc lapticul.
Am blanita alb cu gri si incerc sa o pastrez cat mai curata si mai alba, dar este destul de dificil având în vedere faptul ca stau doar afara in curte si nu am un adăpost unde sa dorm sau sa ma adapostesc de frig.
Momentam ma aflu in localitatea Poarta Alba. Aici, in caminul meu provizoriu, au grija de mine niste oameni drăguți, dar ei termina munca si pleaca acasa, iar eu raman singuruca paaanaaa a doua zi. Plus ca a venit iarna, si cel mai probabil nu voi rezista gerului aspru fara un camin.
Am nevoie de ajutor cat mai curand posibil si sper sa imi gasesc familia cat mai repede.
Va multumesc si va pupacescCompletează mai jos formularul de adopție pentru Bulgaras sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0761330757


Formular de adopție