Pui Pisica 2Luni

NumeNu are, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 5 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 5 ani

-fetita
-2 luni
-rasa Europeana
– adoptii doar in Bucuresti,Ilfov
-face la ladita
Pui de pisica , apartinand celei mai vechi si mai pure rase din lume, cea ,,Europeana cu par scurt” , gasita la nici o saptamana de la nastere in mijlocul unui grup de adolescentii care o aruncau prin aer de la unul la altul, distrandu-se copios la auzul plansetelor ei
terifiate.
Felina cu blanita moale, vargata, in frumoase culorii cafenii, care si-a petrecut primele clipe de viata murdara si infrigurata, si ai carei ochii de taciune, de abia acum s-au umplut de sclipire.
Desi inceputul vietii sale a fost crud si greu de suportat, traumele din primele zile i s-au sters din minte, si singurele amintiri sunt ca toata viata ei a fost inconjurata de oamenii, si tot ce-i place mai mult este sa simta contact uman.
Face aproape 2 luni de cand s-a nascut, este vesela si zglobie, curioasa si plina de iubire de dat, si dornica sa-si intalneasca in sfarsit familia. Destul de zapacita, si cu o sete de viata greu de neimaginat.
S-a invatat la ladita, doarme in pat, lipita de tine, e fascinata de telefoane si de orice fel de electronice, si ii place sa manance in acelasi timp cu tine.
Daca iti doresti un nou membru in familie, si sa participi la frumosa perioada de crestere al unui pui, pemtru care sa devii intregul univers, si daca putinele poze cu ea te-au vrajit, nu ezita sa ma contactezi.

Adresa de email:
Telefon: 0730348099Completează mai jos formularul de adopție pentru Nu are sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0730348099


Formular de adopție