Pui pisica

Localitate Bucuresti
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 săptămâniadoptie // Bucuresti // save & share

Oferim spre adoptie 5 puiuti frumosi tare in varsta de aproximativ 6 saptamani, ce papa singuri deja si sunt invatati la litiera. Mama acestora( pisica gri gasita gestanta) impreuna cu pisica portocalie, au fost gasite abandonate in curtea unei hale. Am avut grija de ele, pe pisica portocalie am sterilizat o, iar pe puiuti i am crescut cu multa grija si dragoste inca din prima zi, mamica lor ( pisica gri) urmand sa fie si ea sterilizata, am asteptat sa termine alaptarea. Puiutii sunt acum pregatiti pentru a deveni un membru al familiei tale!
Pisica portocalie este si ea pregatita sa fie data spre adoptie, asa cum am precizata este si sterilizata si ofera o iubire neconditionata, atat noua “parintilor” cat si “nepotilor” ei, asa cum imi place mie sa le spun puiutilor ce au luat nastere alaturi de ea.

Ps: pentru persoanele care intreaba de ce nu pastram: nu putem pastra aceste suflete deoarece acasa avem alte 3 pisici salvate din abandon si 2 catelusi salvati! La randul nostru atat cat putem, incercam sa salvam orice suflet abandonat ce ne iese in cale si sa il pregatim pentru o familie care o sa il iubeasca asa mult cum noi ii iubim pe toti!
Multumesc!Completează mai jos formularul de adopție pentru "Pui pisica"


Formular de adopție