Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Pui fetita dulce ca o acadea

NumeSiri, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0737172377
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum o lună
EticheteSiri vrea sa ajunga la un om care nu tine la spatiul intim, care e dispus sa o plimbe in brate prin casa cat timp ea se relaxeaza, care nu e deranjat sa renunte la cateva guri de aer pe noapte deoarece ea mai doreste sa doarma intinsa pe gatul lui.
Altfel zis, cineva care sa o adore si sa o iubeasca pentru cat de minunata si deosebita este. Cu toate ca a fost abandonata intr-o scara de bloc si toti au adorat-o, niciunul insa nu dorit sa o primeasca pentru totdeauna in casa lui. Pierderea e doar a lor.
Siri e fetita tare tare curata si cuminte, se intelege foarte bine cu alte pisici. Este deparazitata intern+extern si are schema completa de vaccinare. Disponibila cu contract de adoptie doar in Bucuresti.Completează mai jos formularul de adopție pentru Siri sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0737172377


Formular de adopție