Pui de pisica pentru adoptie URGENTA, Bucuresti

Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 8 luni
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 8 luni

N-am reusit sa-mi dau seama daca e fata sau baiat, dar e foarte lipicios cu oamenii si face la litiera, toarce daca il mangai si face gogosi cand e scarpinat. E putin ostil fata de motanul nostru, dar cu siguranta e doar anxietate.
L-am gasit astazi (11 noiembrie) si din pacate nu-l putem tine foarte mult pentru ca stam in chirie, iar proprietarii abia au fost convinsi sa ne lase cu motanul pe care il avem deja.
As vrea ca persoana/familia care-l va adopta sa aiba timpul necesar si rabdarea pentru a sta cu un pui de pisica, dar si posibilitatea de a-l duce la veterinar pentru vaccin, deparazitare si toate cele necesare.

Il pot aduce personal in cusca de transport in zona Delfinului, Morarilor, Bd Chisinau si imprejurari, iar daca veniti cu masina personala/pe jos/taxi, va trebui sa aveti propria cusca/geanta de transport.

As vrea sa plece spre noua casa cel tarziu sambata dupa amiaza (13 noiembrie). Cat timp va beneficia de grija si atentia potrivita, nu conteaza daca va locui in garsoniera, apartament sau la curte.


Completează mai jos formularul de adopție pentru "Pui de pisica pentru adoptie URGENTA, Bucuresti" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0760846925


Formular de adopție