Pui adorabili de pisică își caută o nouă căsuță

Localitate Constanta
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 4 ani

Acești 3 pisoiași își caută cât mai repede o căsuță și o familie iubitoare, deoarece mămica lor urmează să fie sterilizată și nu mai poate avea grijă de ei.
Au 2 luni(8 săptămâni), sunt iubitori, jucăuși, mănâncă mâncare de pisici, sunt deparazitați intern și extern și știu să-și facă nevoile la litieră. Eu i-am ținut într-o magazie și au ieșit puțin pe afară doar sub supraveghere, așa că au nevoie de cineva care să îi țină în casă sau într-un loc adăpostit și acoperit măcar până când sunt destul de mari să înfrunte pericolele de afară.
Toate sunt fetițe.
Pisoiașii sunt în Valu lui Traian, dar pot veni eu cu ușurință dacă există cineva din Constanța care dorește un ghemotoc de blană.
Îmi doresc mult să-și găseasca pe cineva iubitor, gata să le ofere și lor puțină iubire

Cele 2 tărcate sunt pisicuțe “de citit”. Sunt extrem de cuminți și adoră să adoarmă în brațe. Cea cu pete toarce continuu și îi place să fie mângâiată.

Adresa de email:
Telefon: 0760134335Completează mai jos formularul de adopție pentru "Pui adorabili de pisică își caută o nouă căsuță" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0760134335


Formular de adopție