Pufos de 7 luni isi cauta casuta

NumeKiwee, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

Salut! Urgent!!
Acest pufos de 7 luni isi cauta casuta. E cu mine din mai, asa ca am insight info. Reactioneaza foarte bine la afectiune, este iubaret, pupacios si torcacios. Este un blegustetz, asa ca nu prea face casa buna cu alte pisici, isi cam ia bataie. Cand e agitat(modu’ vanator 🙂 ) il las in pace, am observat ca daca pui mana pe el atunci, din joaca, te apuca. L-am invatat ca daca aude psssst si NU, inseamna ca a facut ceva rau si se opreste, deci e oarecum dresat, ca sa zic asa.
Face la litiera(vine la pachet cu cu o litiera maaaare) si este obisnuit cu nisip vegetal(vine la pachet si cu un sac de nisip vegetal de 40 L folosit pentru o singura transa).
Are carnet de sanatate, toate controalele, deparazitarile la zi.

Cine e interesat, va rog contactati-ma la 0731138991

Vreau mai intai sa cunosc persoana cu care va ramane, pt ca vreau sa ma asigur ca ajunge la cineva care il va iubi si va avea grija de el.
Am postat anunt pentru el si pe grupurile de adoptii, fara succes, momentan, asa ca orice ajutor e bine venit, chiar si un foster temporar.
Multumesc si o zi buna!

Adresa de email:
Telefon: 0731138991Completează mai jos formularul de adopție pentru Kiwee sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0731138991


Formular de adopție