Pufii își caută o casuta

NumePufi, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon 0775310419
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 săptămâni
Etichete🐾 Ajutor urgent necesar pentru un motan speriat și traumatizat! 🐱😢

Acest băiețel blând și timid s-a adăpostit în depozitul nostru și pare să fi trecut prin momente dificile. L-am numit Pufi și este în căutarea unei mâini calde și iubitoare care să îl ajute să-și recapete încrederea în oameni.

Pufi este un motan de aproximativ doi ani, aparent sănătos, dar avem motive să credem că a avut parte de experiențe traumatizante în trecut. Este speriat de oameni și se ascunde adânc în depozit, evitând contactul direct.

Suntem în căutarea unui suflet bun care să ofere lui Pufi timpul și răbdarea necesară pentru a recâștiga încrederea în oameni și pentru a-i oferi o casă sigură și iubitoare. El merită să știe că lumea poate fi un loc cald și prietenos.

Dacă sunteți dispus să-i oferiți lui Pufi o a doua șansă la fericire și să îi oferiți un cămin sigur și iubitor, vă rugăm să ne contactați. Fiecare gest de bunătate poate face o diferență uriașă în viața acestui motan speriat.

Ajutați-ne să îi oferim lui Pufi șansa la o viață mai bună! Vă mulțumim din suflet pentru sprijinul acordat în această situație urgentă. 🙏🐾

Pentru mai multe detalii și pentru a stabili o întâlnire cu Pufi, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj privat. Mulțumim!Completează mai jos formularul de adopție pentru Pufi sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0775310419


Formular de adopție