Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Prințul (aka Uzzi), motănel șmecheraș gata să îți topească inima cu cea mai drăguță față de panteruță

NumePrințul (aka Uzzi), Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 4 ani

Am fost salvat dintr-o parcare alături de surioarea mea Prințesa (Caddy) și de frățiorul meu Fugărel (Tataee), când aveam 2-3 săptămâni. Abia ne dăduseră ochii, ieșiserăm toți trei dintr-o pungă, scheunam de foame, eram plini de purici și cu blănița acoperită de o substanță dură, care nu se curăța la o simplă spălare. Dar acestea sunt doar amintiri! Am abandonat biberonul, sunt deparazitat și fac la litieră.

Am crescut frumos, ca un prinț adevărat, neînfricat și curios, așa că explorez orice colțișor curajos.
Când miaun, fac versuri, nu doar rime😁 Sunt jucăuș, deci nu te vei plictisi cu mine, dar mă liniștesc când mă uit la laptop, deci sunt un companion perfect pentru Netflix & chill. Bonus: stau pe umărul tău.

Dacă vrei un pisoi pe umărul tău, sună sau scrie-i ocrotitorului meu, care a promis și că va plăti el prima schemă de vaccinare, care începe când voi face 10 săptămâni.
A promis și că mă duce oriunde în țară, chiar dacă acum sunt în București:)

Cu contract de donație

Adresa de email:
Telefon: 0726454510Completează mai jos formularul de adopție pentru Prințul (aka Uzzi) sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0726454510


Formular de adopție