Po

NumePo, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 10 luni
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 10 luni

Buna ziua.
Am si eu o pisicuța pe care mă doare sufletul ca trebuie sa o dau spre adopție. Nu este nici bătrână, dar nu mai este nici pisoiaș.
A fost tratată precum copilul meu. A fost dusa la veterinar (desi nu prea ii place) și i s-au făcut vaccinurile. Are carnetul de sănătate la zi, pașaport, chiar și chip. Nu a avut nicio problema de sănătate. Este foarte jucăușă și inteligenta. Odată ce ajunge sa te cunoască puteți chiar purta conversații întrucât ea, așa cum știe ea, iti răspunde la întrebări :))
Este activa, ii place sa supravegheze orice mișcare se face prin casa și se tine după tine sa vadă ca nu iti faci treburile de mântuială.
Iubește sa stea în cutii. Atâta timp cât are spațiul ei în care sa se retragă și să se simtă în siguranță și ii este respectata intimitatea, este pisica ideala. Este asemeni unui copil copleșit de emoții. Nu este genul de pisica pe care sa o poți lua în brațe și muta de colo colo cum dorești. Isi apreciază timpul singura, dar ii și place sa fie în compania oamenilor (când se simte ea în siguranță doarme pe tine, langa tine, pe picioare, sub plapuma, etc.).
O iubesc enorm și de aceea prefer sa o las cuiva care știu ca s-ar putea ocupa de ea pe termen lung. Din păcate, pentru mine viața este mai mult pe drumuri și nu pot sa o târăsc după mine.
Daca interesează pe cineva compania ei și dorește să o ajute să înflorească, sa o trateze respectuos și își permite sa o îngrijească pe termen lung – eu vă răspund la întrebăr, va ajut sa o adoptați și să o îngrijiți și va voi sta mereu la dispoziție cu orice întrebare legată despre ea.
MultumescCompletează mai jos formularul de adopție pentru Po sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0741116178


Formular de adopție