Plicurici Frichinici – 7-8 luni, femela, sterilizata

NumePlicurici Frichinici, Femela
Localitate Bucuresti
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 5 luni
EtichetePăi bun, am așteptat să se consume și ultima felie de cozonac rămasă ca să fac al doilea apel de adopție pentru cea mai drăguță fată.
😻Plicurici Frichinici, că a mai dobândit un nume de la prima strigare, își caută în continuare om iubitor de tors, masaj tip “frământat aluatul” și joacă. Are în jur de 7-8 luni, e sterilizată recent, deparazitată și bună de vaccinat.
E o pisică foarte afectuoasă care leșină pe o parte la sesiunile de mângâiat și își activează torsul din momentul în care pui mâna pe ea.
Ca orice adolescentă, e energică, dar înțelegătoare. Când mi se încheie programul de joacă, se descurcă și singură cu jucăriile ei.
Cu patrupezii din cealaltă specie nu a fost dragoste la prima vedere, dar acum se tolerează cu încercări de joacă. Se pune chiar cu ăl mai mare dintre câini, care e, pe bună dreptate, și cel mai echilibrat din trupă.
La preluarea lui Plicurici de pe stradă și punerea ei pe picioare au contribuit multe persoane. Acum mai avem nevoie de unul singur, cel mai important, cel care o va iubi și o va îngriji mereu. Please help să ajungem la el mai repede.
🐱adopția se face doar pe baza unui contract de adopție
🐱🐱detalii și toate cele în PM sau peCompletează mai jos formularul de adopție pentru Plicurici Frichinici


Formular de adopție