Pisoiași Snowshoe Siamese frate/soră 3.5 luni

NumeBrandy Bailey, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 7 luni
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 7 luni

BUCUREȘTI
PENTRU ADOPȚIE ÎMPREUNĂ 😻

BRANDY & BAILEY (3.5 luni) ❤️

Brandy (fetiță) și Bailey (băiețel) sunt un cuplu de pisoiași Snowshoe Siamese frate/soră recent salvați dintr-o curte cu mai multe pisici. Sunt puțin fricoși și au nevoie de cineva cu răbdare și înțelegere, care să le ofere timpul și spațiul necesar pentru adaptare la noul mediu.

Deși la început par speriați și sceptici de oameni, ei sunt foarte receptivi la blândețe (voce șoptită, mângâieri ușoare) și încep să se relaxeze când simt un om bun. Bailey este puțin mai speriat decât surioara lui dar cu răbdare și înțelegere, încet-încet, prinde încredere.

Au fost deparazitați extern, sunt in curs de deparazitare internă și urmează vaccinarea. Ei pot fi adoptați acum și familia adoptivă poate continua schemele medicale de rigoare și evident, sterilizarea/castrarea la timpul potrivit.

Vor pleca în adopție DOAR ÎMPREUNĂ la o familie responsabilă și iubitoare care dorește să le ofere un cămin ideal cu dragoste, confort și tot ce trebuie.

Mulțumim ❤️Completează mai jos formularul de adopție pentru Brandy Bailey sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0745434983


Formular de adopție