Pisoi tuxedo

NumeSoseta, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon 0787217777
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 6 luni
EtichetePisoiul Soseta este un motanel de 8 saptamani pregatit sa-si gaseasca un camin permanent in sanul unei familii iubitoare. Soseta este un pisoi docil crescut astfel incat sa poata pleca spre o casa in care exista un copil. Nu a fost incurajat sa se joace cu mainile oamenilor sau picioarele insa are nevoie de joaca fiind la varsta la care are enorm de multa energie. Initial numele lui era Patrik dar in urma “spargerilor” repetate la cosul cu rufe murdare, numele lui a devenit Soseta. Ii place sa-si adune cat mai multe sosete cu putinta, doar desperechiate si apoi sa doarma mandru pe mormanul creat.
Este deparazitat intern si extern, mananca hrana umeda si uscata, foloseste litiera cu succes si este un animalut docil si cuminte(exceptie furatul de sosete).
Daca doresti sa-ti fie mai usor sa cresti un pisoi, cea mei simpla metoda este sa mai iei unul. Soseta poate fi adoptat impreuna cu fratele sau Riddle sau surioara sa Fiona.
Mama lui este metis de persana iar tatal complet necunoscut.
Hai, ia-l acasa! O sa-l iubesti!Completează mai jos formularul de adopție pentru Soseta sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0787217777


Formular de adopție