Pisoi Negri

Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

Am 5 pisoi negri, 3 fete, 2 băieți, foarte jucausi, sociabili și curioși. Sunt învățați la litiera, beau multă apă și mănâncă diversificat.

Născuți pe data de 19 Aprilie.

Zona: Cornetu, Ilfov, ofer ajutor cu transportul sau cu alte aspecte dacă este necesar.

Interese: investigarea obiectelor neanimata, săltatul și topaitul, “zooming-ul”, plimbările neautorizate prin curte, dormitul pe ansamblul de joaca și mai ales unii peste alții, degetele mele de la picioare, etc

În present au propria lor camera(terasa inchisa în fata casei)cu loc de joaca, loc de dormit și un colțar, sunt îngrijiți foarte bine și nu au fost abuzați vreodată. Sunt ținuți în puf.

Background: Pe mama lor, Salem, am salvat-o dintr-o benzinărie din București, nu am sterilizat-o imediat, iar la prima sarcina din păcate a avut un singur pui viu, motan, pe care l-am păstrat (Lucifer).
Tatăl este un Romeo adevărat(se ascundeau sub terasa impreuna ca să evite câinele), același tata responsabil și pentru prima sarcina, din păcate nu oferă sprijin pentru cei 5 pisoiași.

Dacă vreți sa vedeți cum vor ajunge, cel mai probabil ca și fratele lor mai mare, trimit mai multe poze la cerere.Completează mai jos formularul de adopție pentru "Pisoi Negri" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0768735278


Formular de adopție