Pisoi 2 luni pentru adoptie Iasi

Numenu au,
Localitate Iasi
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 5 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 5 ani

Suntem 4 pisoi care cauta stapani. Desi vom fi tare tristi ca ne vom desparti unul de altul, tare mult ne-am dori ca pe timpul iernii sa stam la caldurica in casuta noastra si sa fim iubiti. Cu putina rabdare si multa iubire promitem sa devenim cei mai frumosi pisoi recunoscatori oentru toata viata ca ne-ati salvat. Vom deveni frumosi ca fulgii de nea, curajosi ca un tigru si eleganti ca o pantera.

Pisoiu nergu(pantera) este pisica, pisoul gri(tigru, cu niste linii foarte interesante) este motan, iar pisoii albi(fulgi de nea) este o pisica si un motan(cu doua pete mai pronuntate).

Cei interesati de adoptie trebuie sa stie ca pisoii vor trebui dusi la veterinar(sunt putin raciti si trebuie deparazitati)si invatati la litiera. Momentan stau intr-o casuta imporovitata intr-o curte, insa vor veni vremurile geroase si vor avea nevoie de caldura.

Locatia este in Valea addanca, cei care sunt interesati sa-i vada ma pot contacta telefonic. Dca nu pot raspunde la telefon, ma puteti contacta pe whatsapp.

Multumesc!

Adresa de email:
Telefon: 0770130314Completează mai jos formularul de adopție pentru nu au sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0770130314


Formular de adopție