Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Pisicute iubitoare, lipicioase si blande

Localitate Bucuresti
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

Buna ziua! Am 2 pisici pentru adopție: una neagră cu alb pe burtica, botic si picioare, cealaltă este portocalie cu alb si negru. Acestea au fost luate împreuna și sunt ca 2 surori. Ambele au vârsta de 3 ani și sunt foarte prietenoase și dragastoase. Sunt cuminți, nu miauna si le place sa vina la mângâiere, mai ales cea tricolora. Jucăriile lor preferate sunt mingiile mici din burete si betele cu pene sau puf. Le place sa fie mângâiate pe burtica, pe cap si sub barbie in special. Cea neagră este mai jucăușa, iar cea tricolora este mai lipicioasa și leneșă. Sunt sterilzate, deparazitate și vaccinate la zi, ambele avand carnet de sanatate. Le plac plicurile de la Shiba și boabele Whiskas și Purina.

Dacă sunteți iubitori de pisici și doriți sa le aveți prin preajma, nu ezitați sa îmi dați mesaj pe Messenger sau pe email la adresa .

O zi plăcută tuturor!Completează mai jos formularul de adopție pentru "Pisicute iubitoare, lipicioase si blande"


Formular de adopție