Pisicuta tigrata Bucuresti/Ilfov

NumeMinnie, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0763618200
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 săptămâni
EticheteEu sunt Minnie, sunt din Bucuresti, am 4 luni si sunt foarte pufoasa.
Am ramas singure, eu cu mama mea. Semanam ca doua picaturi de apa. Ceilalti 4 frati ai mei si-au gasit destinul si se joaca acum fericiti cu prietenii lor. Ce mult mi-as dori si eu!
Nu pot sa spun ca sunt trista aici unde sunt acum insa stapana mea are nevoie sa imi gaseasca o familie, mai are multe pisicute in grija, eu ii multumesc oricum ca ne-a primit la ea acasa temporar, cand mama s-a adapostit la ea acasa, inainte sa venim pe lume eu si fratiorii mei.
Ce sa va mai spun, nu vin chiar asa amarata la voi in casa daca ma primiti: sunt deparazitata, sunt vaccinata complet, am carnet de sanatate, si sunt o domnisoara educata si cu maniere: folosesc litiera, imi place sa mananc variat si bobite si pliculet.
Sa va spun sincer, sunt nu doar educată, ci si energica și mi s-a spus ca am potențial de tigru, Cred ca vor toti sa ma incurajeze!
Nu stiu sa citesc insa atunci cand torc spun multe povesti.
In curand va trebui sa fiu sterilizata ca sa pot da sansa si altor puiuti abandonati sa le vina randul la adoptie. Stapana mea de acum mi-a spus ca poate ajuta si cu sterilizarea.
Ce spuneti, am incercat sa compun un CV bunicel, ma primiti la voi in casa? Promit sa va fac viata mai vesela, am auzit ca pisicile sunt cele mai bune psihoterapeute. Ce idee nastrusnica! dar sigur exista ceva adevar, eu sunt dispusa sa incerc.
Cine are curaj sa incercam impreuna?
Cu drag, Minnie
P.S.: Bucuresti, Ilfov si alte localitati pe o raza de 100km distanta de Bucuresti


Completează mai jos formularul de adopție pentru Minnie sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0763618200


Formular de adopție