Pisicuță supraviețuitoare caută mămică iubitoare

NumeNadia, Femela
Localitate Ramnicu Valcea Timisoara
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 8 luni
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 8 luni

Nadia este o pisicuță cu o poveste tristă, a trebuit să fie luată de lângă mama ei la 5 zile după naștere deoarece mămica avea mastită și o infecție ce le punea viața în pericol la amândouă. O doamnă foarte drăguță i-a oferit îngrijirea de care avea nevoie până când a învățat să mănânce singurică, de aici și entuziasmul ei față de oameni, iar acum își caută o familie responsabilă unde să aparțină și să fie iubită. Este foarte jucăușă, vioaie, deparazitată și vaccinată. Îi plac jucăriile, oamenii și atenția. Este o pisicuță deosebită din toate punctele de vedere, dar mai presus de toate, este o supraviețuitoare, pentru că șanșele ei erau foarte mici, reușind să răzbată toate greutățile. Totuși îi lipsește o mămică.

Am dori să ajungă la o familie responsabilă, care este de acord cu un contract de adopție și să păstrăm legătura, unde să aibă parte de atenție și iubire.

Dacă există doritori din Timișoara sau zone alăturate Timișoarei sau Râmnicului, putem discuta o perioadă aproximativă în care o putem aduce. Putem oferi pentru ea și jucăriile și o litieră.

Vă rog, dacă există doritori, să mă contactați prin SMS sau WhatsApp, deoarece nu pot răspunde la telefon majoritatea timpului din cauza lucrului. Vă mulțumesc!Completează mai jos formularul de adopție pentru Nadia sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0743049743


Formular de adopție