Pisicuță supraviețuire caută mămică iubitoare

NumeNadia, Femela
Localitate Ramnicu Valcea Timisoara
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 1 an
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 1 an

Nadia este o pisicuță cu o poveste tristă, a trebuit să fie luată de lângă mama ei la 5 zile după naștere deoarece mămica avea mastită și o infecție care le punea viața în pericol la amândouă. O doamnă foarte drăguță i-a oferit îngrijirea de care avea nevoie până când a învățat să mănânce singurică, iar acum își caută o familie responsabilă unde să aparțină și să fie iubită. Este foarte jucăușă, deparazitată și vaccinată. Îi plac jucăriile, oamenii și atenția. Este o pisicuță deosebită din toate punctele de vedere, dar mai presus de toate, este o supraviețuitoare, pentru că șanșele ei erau foarte mici.

Am dori să ajungă la o familie responsabilă, care este de acord cu un contract de adopție și să păstrăm legătura, unde să aibă parte de atenție și iubire.

Dacă există doritori din Timișoara sau zone apropiate Timisoarei/Ramnicului, putem discuta o perioadă aproximativă în care o putem aduce. Putem oferi pentru ea și jucăriile și o litieră.

Vă rog dacă sunteți interesați, să îmi scrieți pe Whatsapp pentru că nu am posibilitatea de a răspunde la telefon, întrucât majoritatea timpului sunt la lucru. SMS este de asemenea în regulă. Vă mulțumesc.Completează mai jos formularul de adopție pentru Nadia sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 07430497430


Formular de adopție