Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Pisicuta spre adoptie 8-9 saptamani

Localitate Slatina
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 4 ani

Salutare , eu impreuna cu prietena mea cautam o familie , persoane care doresc sa adopte o pisicuta cu varsta de 8-9 saptamani .
Pisicuta locuieste in casa de aproximativ 2 luni de zile , este foarte curata si ingrijita , este complet deparazitata atat intern cat si extern , face la litiera , este linistita si nu creeaza probleme si desigur avem carnetel de sanatate pentru ea .
As dori sa adaug insa ceva , cautam doar persoane care sunt cu adevarat dispuse sa ii acorde timp pretios , sa aibe rabdare in cresterea ei si sa o trateze ca pe un membru al familiei , va rog frumos in momentul cand ne contactati sa ne dati cat mai multe detalii despre dumneavoastra , instoricul pe care il aveti pana in prezent cu animale de companie si de ce doriti sa adoptati , noi am investit foarte mult timp si suflet in cresterea ei pana in prezent si dorim sa ne asiguram ca ajunge in locul potrivit alaturi de persoana/persoanele potrivite . Daca nu sunteti dispusi sa faceti ceea ce am mentionat mai sus va rugam frumos sa nu ne contactati . Multumim ! ( Pisicuta se afla in Slatina , judetul Olt )

Adresa de email:
Telefon: 0768 25 73 43Completează mai jos formularul de adopție pentru "Pisicuta spre adoptie 8-9 saptamani" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0768 25 73 43


Formular de adopție