Pisicuta pentru adoptie Bucuresti si nu numai.

NumeTomita, Femela
Localitate Alexandria Balotesti Braila Bucuresti Buftea
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 3 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 3 ani

Pentru adoptie unei familii responsabile un motanel si o pisicuta in varsta de doua luni si jumatate (evaluare facuta de veterinar). In acest anunt sunt fotografiile cu pisicuta.

Ambii i-am gasi noaptea pe sosea impreuna, abandonati in camp pe soseaua dintre Targu Frumos si Botosani, au avut noroc ca i-am vazut la timp, cel mai probabil se incalzeau, mi s-a facut mila de ei si i-am luat.

Am fost cu ei la vertinar a doua zi, i-am deparazitat extern si intern. Mananca bobite, fac la litiera, sunt jucausi si foarte iubitori, imediat ce ai iei in brate incep sa toarca, stau cuminti in cutie de transport.

Acum sunt in Bucuresti, din pacate sunt foarte mult plecat in delegatii si nu pot sa am grija de ei cum ar trebui, le doresc o viata mai buna.

Pentru mai multe detalii si filmulete va rog sa sunati la 0728146194 sau WhatsApp sau Viber. Ai pot aduce si in alte localitati, Constanta, Braila, Galati, Buzau, Slobozia, Calarasi, Ploiesti etc.

Preferabil adoptati impreuna dar si separat.Completează mai jos formularul de adopție pentru Tomita sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0728146194


Formular de adopție