Pisicuta Negruta si Motanelul Manolitza

NumeNegruta si Manolitza, Mascul
Localitate Bucuresti Darmanesti Suceava
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

Noi suntem Negruta(pisicuta tortie cu pete galbene) si Manolitza(motanel gri cu dungi fine), bineinteles acestea sunt numele noastre provizorii. Suntem in cautare de companioni carora vrem sa le oferim cat mai multe zambete si multa iubireee pisiceasca. Avem 2 luni de cand descoperim cum sta treaba cu joaca si torsul. Putem spune despre noi ca suntem educati sa utilizam corespunzator litiera, crontanim bobite de zor si tocmai ce am primit vizita doctorului vet, care ne-a deparazitat intern si extern…. Deci pachetul ar fi cam complet.
Suntem din Bucovina, in apropiere de Suceava, si vrem sa ne gasim o familie care sa ne adopte, oferim iubire neconditionata. Avem rude pisicesti la Bucuresti, daca avem solicitari de acolo, putem sa facem o plimbare cu masina pana la voi..
Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0769157526 sau ne puteti scrie in privat, avem o persoana angajata pentru o comunicare eficienta, noi suntem putin ocupati cu joaca si torsul.Completează mai jos formularul de adopție pentru Negruta si Manolitza sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0769157526


Formular de adopție