Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Pisicuța găsită, jucăușa și foarte activa. URGENT!

Localitate Rosiori de Vede
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 4 ani

Se oferă o pisicuța (cel puțin femela pare a fi) spre adopție.

Aceasta a fost găsită de un vecin in curtea proprie după care pasată de la unul la altul pana a ajuns la noi.

Din păcate, noi nu o putem păstra întrucât mai avem o pisica și doi câini. Anunțul este urgent, întrucât eu ma voi muta intr-o luna, iar știindu-mi familia cum este, nu m-ar mira sa fie lăsată din nou pe străzi, unde nu se poate descurca, fiind atât de mică, ca sa nu mai menționez ca este întregul cartier plin de câini care nu tolerează alte animale.

Nu știu detalii exacte despre vârsta sau alte lucruri. Pare sa aibă in jur de o luna și ceva sau doua. Este foarte jucăușa, dar, in același timp, este și sperioasă, având in vedere prin câte a trecut. (A fost la pas de moarte din cauza câinelui unei vecine)
Poate mânca hrana uscata și face chiar și la litiera!

Pot pune mai multe poze la dispoziție, dacă este necesar.

De asemenea, nu a fost deparazitată întrucât este foarte devreme și ea este încă slăbuță. Se pot găsi foarte ușor pastile pentru deparazitare interna și alte soluții pentru cea externa când va veni vremea și nu sunt deloc costisitoare. La fel de bine, referitor la sterilizare, se organizează campanii gratuite destul de des mai peste tot prin țara, deci nici acest lucru nu ar fi o problema, dar este încă mică și pentru așa ceva.

FOARTE IMPORTANT: Nu se da pisica “ca sa se joace copilul cu ea”, “pentru copil” sau doar pentru amuzament, la modul ca nu este un obiect care apoi se lasă de izbeliște când te plictisești de el. Este o responsabilitate, ce implica grija, dragoste și întreținere. Dacă știți ca nu va puteți dedica timpul unui animalut, va rog nu îl luați, mai ales fiind vorba despre o pisicuța in creștere. Știu cazuri destule unde au fost luate pisicuțe care, mai târziu, au fost chinuite, nu intenționat, de copii. Nu vreau sa ma fac înțeles greșit.

Se face contract de adopție, pentru a ma asigura ca totul este in regula și după ce pisicuța pleacă din grija mea. Nu cred ca este vreo cerința foarte wow. Cine își dorește cu adevărat, știe ca este mai bine pe aceasta cale. Sunt destui ț*pari și oameni cu probleme peste tot in lume.

Va rog frumos sa tratări acest anunț cu seriozitate, iar, dacă nu sunteți interesați, încă o data, va rog sa nu sunați doar pentru amuzament pentru ca imi irosiți atât mie, cât și dumneavoastră timpul.

Adresa de email:
Telefon: 0769039565Completează mai jos formularul de adopție pentru "Pisicuța găsită, jucăușa și foarte activa. URGENT!" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0769039565


Formular de adopție