Pisicuta de pe strazi la ananghie

NumeNefericita, Femela
Localitate Abrud Adjud Agnita Aiud Alba Iulia
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

Ofer sa preiau toate costurile legate de analize, deparazitari, si orice alte nevoi medicale sau s-o duc chiar eu personal + va ofer mancare uscata si umeda pentru o luna sau mai mult! Ofer s-o aduc in orice oras din tara! Doar sa stiu ca va fi preluata si iubita asa cum merita! O pisicuta, foarte slabita, probabil abandonata de mai mult timp a aparut intr-un parculet in sectorul 1 din Bucuresti. Are nevoie urgenta de atentie medicala (analize, sterilizare si suplimente care s-o puna pe picioare – este foarte, foarte slaba!). Pisicuta este foarte speriata, dar jucausa si prietenoasa odata ce se obisnuieste cu tine. Nu are mai mult de 6-7 luni. Momentan primeste mancare umeda si boabe cu apa, dar trebuie gasita casuta si stapani care s-o iubeasca si s-o ingrijeasca pentru totdeauna.

O pisicuta, foarte slabita, probabil abandonata de mai mult timp a aparut intr-un parculet in sectorul 1 din Bucuresti. Are nevoie urgenta de atentie medicala (analize, sterilizare si suplimente care s-o puna pe picioare – este foarte, foarte slaba!).

Pisicuta este foarte speriata, dar jucausa si prietenoasa odata ce se obisnuieste cu tine.

Nu are mai mult de 6-7 luni. Momentan primeste mancare umeda si boabe cu apa, dar trebuie gasita casuta si stapani care s-o iubeasca si s-o ingrijeasca pentru totdeauna.Completează mai jos formularul de adopție pentru Nefericita sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0770478482


Formular de adopție