Pisicuta de pe strazi la ananghie

NumeNefericita, Femela
Localitate Abrud Adjud Agnita Aiud Alba Iulia
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 11 luni
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 11 luni

Ofer sa preiau toate costurile legate de analize, deparazitari, si orice alte nevoi medicale sau s-o duc chiar eu personal + va ofer mancare uscata si umeda pentru o luna sau mai mult! Ofer s-o aduc in orice oras din tara! Doar sa stiu ca va fi preluata si iubita asa cum merita! O pisicuta, foarte slabita, probabil abandonata de mai mult timp a aparut intr-un parculet in sectorul 1 din Bucuresti. Are nevoie urgenta de atentie medicala (analize, sterilizare si suplimente care s-o puna pe picioare – este foarte, foarte slaba!). Pisicuta este foarte speriata, dar jucausa si prietenoasa odata ce se obisnuieste cu tine. Nu are mai mult de 6-7 luni. Momentan primeste mancare umeda si boabe cu apa, dar trebuie gasita casuta si stapani care s-o iubeasca si s-o ingrijeasca pentru totdeauna.

O pisicuta, foarte slabita, probabil abandonata de mai mult timp a aparut intr-un parculet in sectorul 1 din Bucuresti. Are nevoie urgenta de atentie medicala (analize, sterilizare si suplimente care s-o puna pe picioare – este foarte, foarte slaba!).

Pisicuta este foarte speriata, dar jucausa si prietenoasa odata ce se obisnuieste cu tine.

Nu are mai mult de 6-7 luni. Momentan primeste mancare umeda si boabe cu apa, dar trebuie gasita casuta si stapani care s-o iubeasca si s-o ingrijeasca pentru totdeauna.Completează mai jos formularul de adopție pentru Nefericita sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0770478482


Formular de adopție