Pisicuță cuminte spre adopție

NumeBeauty, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0784 954 892
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 5 luni
EticheteBeauty este o pisică de maxim 3 anișori, crescută pe străzile Bucureștiului, din mila oamenilor. A ajuns la noi cu 5 puiuți nou-născuți, dar și cu o pneumonie cronică. Între timp puii au fost adoptați, iar ea a fost tratată, sterilizată și vaccinată.
Începutul a fost greu, cu mușcături, zgârieturi și multe zile petrecute după canapea, dar acum frumoasa noastră este pregătită să meargă la familia ei. Se alintă, se joacă cu noi, uneori stă și la mângâiat. Nu riscăm totuși să o introducem într-o casă cu copii sau cu alte animăluțe. În plus, din cauza condiției ei medicale, va trebui să trăiască doar în casă.
Poate un om singur sau un cuplu de oameni răbdători o vor dori în viața lor. Este o pisică tare cuminte, nu strică nimic, nu gherăie decât pe stâlp. O trimitem cu ansamblu de joacă, litieră cu nisip, castronele și jucării. De preferat în București să putem continua tratamentul dacă va mai fi nevoie.Completează mai jos formularul de adopție pentru Beauty sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0784 954 892


Formular de adopție