Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Pisicuta calipso

NumeJuno, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 4 ani

#adopție #share Pentru că o plimbare în grădina japoneză din Herăstrău (București) nu poate rămâne o simplă plimbare de bucurat cu arbuștii și florile asiatice, babycat Juno came to the rescue. Mogâldeața din poze tocmai se pierduse de cuib, iar în firescul legilor naturii o pisică matură tocmai se pregătea să-i facă felul, așadar cea mică mieuna cât o țineau plămânii.

Între timp are deja trei săptămâni de stat în foster și acum e gata să își găsească noua și definitiva ei casă.
E în vârstă de aproximativ 8 săptămâni, jucăușă tare și ne-am asigurat că e sănătoasă all the way. Pentru detalii call sau wapp la 0747 552 740 (Cristina)

Puiul de pisică mai poate rămâne în foster cel mult încă o săptămână, timpul pe care îl avem la dispoziție să îi găsim familia.

Adresa de email:
Telefon: 0747552740Completează mai jos formularul de adopție pentru Juno sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0747552740


Formular de adopție