Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Pisicel pentru adoptie

NumeBursucel, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 4 ani

Buna ziua!

Acest pui mic a fost gasit in roata masinii in cartierul in care locuiesc. Am aflat ca avea inca 3 fratiori dar toti au disparut intr-o zi de langa mama lor, unul fiind gasit calcat de masina recent. Este un sufletel minunat, foarte afectos cu oamenii si foarte torcacios care merita sa aiba parte de iubire si de o familie a lui. Eu pentru moment il tin in curte, avand deja doua pisici si un caine. As dori totusi sa ajunga intr-un apartament unde sa fie ferit de pericole, alaturi de oameni care iubesc animalele.
Nu cer sa fie facut contract de adoptie dar cer sa primesc din cand in cand o poza, o veste despre el. Pentru mai multe detalii, va rog sa sunati la numarul de telefon afisat!

Adresa de email:
Telefon: 0766333667Completează mai jos formularul de adopție pentru Bursucel sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0766333667


Formular de adopție