Pisica tricolora/calico, sterilizata, circa 6 luni

NumeFara nume, Femela
Localitate Bucuresti Pitesti
Telefon 0751168988
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 3 săptămâni
EticheteVulpita asta mica a fost aruncata recent in zona tomberoanelor. Are circa 6 luni, este tricolora/calico, blanda, doritoare de atentie si mangaiere si face la litiera.
Am sterilizat-o de curand si o saptamana dupa operatie am tinut-o la adapost intr-o camera ca sa se refaca. S-a adaptat foarte frumos la traiul in interior. Insa, dupa cateva zile, camera in am care am tinut-o la adapost a devenit insuficienta. Ea isi dorea sa exploreze, eu nu aveam cum sa ii permit asta fiindca locuim cu 3 motani care au ritmul si tabieturile lor, si-ar dori si ei mai mult spatiu si nu-s bucurosi de companie.
Ne dorim un Om bun pentru ea care sa-i ofere o sansa la o viata buna, altfel decat cea din parcarea blocului, intr-un spatiu pe care trebuie sa-l imparta cu pisicile deja existente.
Daca am avea cum, am adopta-o noi. Insa, pe langa cei 3 motani din apartament, avem in grija mai multe pisici decat e omeneste posibil, asa ca suntem nevoiti sa cautam solutii de fiecare data cand o pisica noua este abandonata in zona.
Pisica se afla langa Pitesti, in comuna Bascov. Daca se gaseste cineva pentru ea in Bucuresti, poate gasim si o solutie de transport.
In anuntul postat pe FB pe diverse grupuri puteti gasi mai multe fotografii si un filmulet cu ea: https://www.facebook.com/groups/prot.anim.bucuresti/permalink/5549400778417174
Va multumesc!Completează mai jos formularul de adopție pentru Fara nume sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0751168988


Formular de adopție