Pisica tricolora

NumeNu are, Femela
Localitate Balotesti Bucuresti Buftea Corbeanca
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

Este recent abandonata in parcare..
Este extremmm de blândă si iubitoare, cauta non stop compania oamenilor, se vede clar ca a stat undeva in casa :( din păcate cei care au abandonat-o nu s-au gândit cât rău ii pot face abandonând-o in special acum cand vine frigul…
Nu stie sa se ferească de pericole, e foarte prietenoasa cu cainii, un vecin are un amstaf prietenos cu pisicile (au și ei pisica) si se duce spre ea sa o miroasă si ea nu se ferește, nu ii e frica de el,ceea ce o expune multor pericole pt ca majoritatea câinilor nu agreaza pisicile… Probabil cei care au abandonat-o aveau si ei caine de aceea este prietenoasa cu ei.
Are in jur de 6 luni, si pt ca nu mai este chiar puiut știu ca șansele ei de adoptie sunt mai mici… : ( Dar poate are noroc si familia ei este undeva!
Daca va doriți o pisicuta blanda, iubitoare care toarce de bucurie doar dacă te uiti la ea, va rog sa ma sunati sau sa lăsați mesaj.
Si sa stiti ca se spune despre pisicile tricolore ca aduc noroc si bunăstare financiara in familia si casa in care intra! Este un mic talisman norocos care mai presus de toate vă va iubi necondiționat!
Saptamana asta ma ocup eu sa o deparazitez intern si extern si o voi si steriliza!
Din pacate noi avem foarte multe in grija, salvate, cărora le căutăm casute altfel cu siguranță o luam noi, este pisicuta ideala!Completează mai jos formularul de adopție pentru Nu are sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0726684666


Formular de adopție