Pisica tigrata 1 an, femela

NumeTigruta, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 3 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 3 ani

Pisicuta tigrata, cu varsta aproximativ 1 an, momentan locuieste pe strada in cartierul Titan, langa blocul nostru. Este hranita de noi si de oamenii care locuiesc in cartier zilnic, insa nimeni nu o adopta, iar in curand va veni iarna si ne dorim sa aiba o casuta a ei in care sa se simta in siguranta.
Este o pisicuta care s-a atasat repede de noi si noi de ea. Cand ne vede miauna si se bucura, iar dupa ce primeste pliculet, vine dupa noi sa ne conduca pana in fata scarii :)
Din pacate, noi locuim in chirie si nu o putem adopta, proprietarul nu accepta animale.

Conditii de adoptie: oameni responsabili si iubitori autentici de felinute care sa locuiasca la bloc, cu balcon inchis si plase solide la geamuri.
A locuit destul de mult timp afara si va rog sa tineti cont ca poate dura o perioada de timp pana se acomodeaza in casa – dar daca va primi afectiune, atentie, joaca si mancarica, timpul de acomodare se va diminua cu siguranta.
Va rog sa nu ma contactati decat in scris (sms sau whatsapp – nu raspund la numere anonime sau necunoscute) si decat daca sunteti cu adevarat interesat de adoptia pisicutei, altfel ne pierdem amandoi timpul. Eu va voi raspunde cat de repede pot, avand in vedere ca am un job si e posibil sa nu fiu mereu disponibila.
Voi accepta ca pisica sa fie adoptata doar in cazul in care imi inspirati incredere, pot vizita si eu apartamentul unde pisicuta va locui cu dumneavoastra si de asemenea sunteti de acord sa semnati un contract de adoptie si permiteti vizitarea pisicutei sau primesc update-uri regulat de la dvs.
In schimb, eu voi asigura sterilizarea pisicutei, primul set de vaccinuri si deparazitarea ei.

Adresa de email:
Telefon: 0765050393Completează mai jos formularul de adopție pentru Tigruta sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0765050393


Formular de adopție