Pisica salvata de pe strada – Figgy – 5 luni – femela

NumeFiggy, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 4 ani

Pe Figgy am găsit-o pe o strada din București, sector 3, slaba, deshidratata și cu probleme la ochi. Nu m-a lăsat inima și am luat-o acasă, am dus-o la veterinar. Fiind găsită pe strada, are corona virus felin, dar analizele in general i-au ieșit ok în ciuda stării ei de sănătate de atunci.
Din păcate nu o mai putem tine mai mult de 2 săptămâni din cauza unor probleme personale ce au apărut înainte de a o găsi pe ea, spațiul mic în care locuim și alte pisici pe care le avem. Ea acum sta închisa pe balcon.
Va rog din suflet, adoptați-o pe Figgy sau cel puțin luați-o în foster o perioada, chiar nu mai avem cum sa o ținem și nu știm altceva ce sa mai facem! Nu este de rasa, nu e cea mai frumoasa, dar este cea mai prietenoasa pisică din lume..
Este deparazitata intern și extern, sterilizata va fi curând dacă medicul își va da acordul, o dam împreună cu niște conserve de Animonda Carny, un sac de Whiskas, litiera și transportator.

O pot da doar în București pentru ca nu am cum sa asigur transport, din păcate.

Adresa de email:
Telefon: 0749959165Completează mai jos formularul de adopție pentru Figgy sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0749959165


Formular de adopție