Pisica Pierduta in Horia (Neamt) RECOMPENSA

NumeLuna, Femela
Localitate Bacau Iasi Pascani Piatra Neamt Roman
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

Luna a dispărut pe 9 mai din Horia (lângă Roman). Locuința se află pe strada Alexandru cel Bun (de la sensul giratoriu Horia, 500 m pe șoseaua principală, direcția Bacău, pe partea dreaptă).
Fiind obișnuită în casă, nu era lăsată afară prea mult și nici nu pleca departe. Însă la data menționată, a ieșit afară și nu s-a mai întors. Pisica nu cunoaște zona, a fost adusă aici de mai puțin de o lună, înainte locuind în Iași.

Bineînțeles că am căutat-o în zonă, am lipit afișe, am vorbit cu vecinii. Nimeni nu știe nimic. De aceea, iau în calcul posibilitatea de a fi luată de o persoană care poate o credea fără stăpân.

Cu speranța că o voi regăși și că, dacă este cazul, mesajul va ajunge unde trebuie, va rog să mă ajutați distribuind această poză. În cazul în care o vedeți sau aveți vreo informație despre ea, îmi puteți lasă mesaj, comentariu, sau puteți suna la 0763665235. Mulțumesc!

Ofer recompensă consistentă!

Adresa de email:
Telefon: 0763665235Completează mai jos formularul de adopție pentru Luna sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0763665235


Formular de adopție