Pisica Maine Coon de 4 ani si jumatate (nu e rasă pură)

NumeGeorgia, Femela
Localitate Timisoara
Telefon 0775513172
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 5 luniNumele pisicii este Georgia, are 4 ani si jumatate si cauta un adapost.
O am de cand era pui si-a stat doar cu mine de atunci (nu a fost crescuta intr-un mediul unei familii).
Avand in vedere ca viata aduce schimbari, nu imi mai permit sa am grija de ea, deoarece de la o vreme sunt tot timpul plecat si trebuie mereu sa implic oameni din jur sa vină sa-i aibe de grija.
E o pisica cuminte, doarme destul de mult si are un caracter aparte. Nu e cea mai prietenoasa cu strainii, vine sa se mangaie pe langa ei, insa nu le permite inapoi aceeasi miscare fiind unul din motivele pentru care-am luat-o. E o rasă destul de loiala.
Da, are mult par, trebuie periata. Insa am preferat asta, in schimbul firelor mici usor de inghitit.
E sterilizata, vaccinata, trebuie dusă anul acesta pentru deparazitare prin Februarie (Stiu ca Februarie 2022 era data, insa i-am ratacit pe undeva carnetul de sanatate).
E un animal descurcaret si cand raman doar eu prin preajma e foarte afectuos. Atat de afectuos incat cand ajung acasa trebuie mereu sa am grija sa n-o calc pana ajung sa pornesc lumina de la intrerupatorul de pe coridor. Stau cu ea 5 minute si totul e ok.
Am mai primit oferte destul de stupide. E un animal de apartament, clar n-am sa-l dau la cineva la curte sa-i prinda soareci. :) O voi da cuiva ce are timp sa-i ofere răgaz pana se va obisnui cu noul stapan si sa aiba grija de ea mai departe la fel cum am avut si eu atatia ani.
Data nasterii: 3 Aprilie
Nu strica mobila si nu-mi darama lucruri. :)
Pentru alte detalii, in caz ca mi-a scapat ceva, nu ezitati sa ma contactati.Completează mai jos formularul de adopție pentru Georgia sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0775513172


Formular de adopție