Pisic lipicios pentru adoptie

NumeTigrisor, dar o poate chema cum vrei tu, Femela
Localitate Bucuresti Pitesti
Telefon 0731352528
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 3 săptămâni
EticheteOfer spre adoptie o pisicuta in jur de 8 luni, afectuoasa, dar si timida. O alintata torcacioasa foarte afectuoasa si curioasa, initial retinuta si timida.

Este destul de educata, foloseste litiera, dar mai este nevoie de niste timp sa se obisnuiasca cu traiul in casa. Est foarte cuminte, curioasa, mai face si nazbatii si nazdravanii (nu este un bibelou, de aceea am mentionat ca mai are nevoie de timp sa se obisnuiasca cu traiul in casa). La cel mai mic gest de atentie toarce, vrea sa fie iubita si dragalasita.

Este sterilizata. I s-au administrat 5 zile antibiotic post-operator + pastile si picaturi de deparazitare. Deparazitarea interna trebuie repetata la vreo 10 zile distanta de prima administrare si inca o data la 7 zile.

Condiții:
– sa pastram legatura si din cand in cand as dori sa mai primesc cate o veste si/sau poza, orice numai sa stiu ca este bine;
– contract de adopție (nu ceva oficial la notar, dar sa facem o conventie pe o coala de hartie);
– mi-ar placea sa fie adopta la apartament, dar nu exclusiv;
– daca vreodata se intampla sa nu mai fie dorita, mi se poate returna oricand, doar nu o abandonati pe cine stie unde;
– si mai sunt, dar le vorbim la telefon pentru cine e interesat.

‼️Dacă vrei pentru copil, “să se joace şi el”, te rog constientizeaza ca un animal nu e o jucarie, e un suflet, o responsabilitate pe termen lung.

Înainte să vă gânditi să adoptați, vă rog să citiți atent, să înțelegeți şi să luați în considerare:

– O pisică înseamnă, în condiții optime, în jur de două decenii de responsabilitate.

– Obişnuiți-vă cu semnarea unui contract de adopție, cu vizitele de verificare la domiciliu şi cu obligativitatea castrării. Într-o țară emancipată acestea sunt normale.

– Pentru cei care stau la bloc, vă recomand să aveți plase la geamuri. Chiar dacă pisicile sunt renumite pentru agilitate și echilibristică, sunt mari șanse să cadă și sa se accidenteze.

– Dacă stați la casă, vă recomand totuși sa țineți pisoiul exclusiv în casă sau cel puțin 80% din timp și când îl scoateți afară să îl supravegheați. Exista anumite soluții care pot împiedică pisicile să părăsească curtea, dar asta presupune investiții în instalarea unui echipament (nimic foarte sofisticat) pe gard care nu le permite să îl sară.

– Interacționarea doar sub supraveghere strictă cu alte animale cu potențial agresiv pentru o pisică.

– Un animal are nevoie de îngrijiri veterinare pe tot parcursul vieții (uneori destul de costisitoare).

– Nu există “îl vreau pentru curte”, “pentru bunici”, “pentru copilul meu de 4 ani”, “pentru o prietenă”, aşa că vă rog nu confundati un animal, un suflet, cu un obiect decorativ.

– Sunt oripilată de abuzuri, accidente, samsari, sadici şi altele asemenea, care fac rău animalelor, așa că în cazul în care considerați că cerințele sunt exagerate, vreau să înțelegeți că sunt cu intenția de a asigura un trai decent acelui suflețel.

Mulțumesc pentru înțelegere şi timp!

#AdoptDontShop
#ShareAndHelp
#AnimalsMatterCompletează mai jos formularul de adopție pentru Tigrisor, dar o poate chema cum vrei tu sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0731352528


Formular de adopție