Pisa si Mia

NumePisa si Maia, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 1 an
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 1 an

Pisa si Maia sunt doua pisicute cu povesti triste. Au in jur de 1,5 luni, deparazitate intern si extern si învățate la litiera.
Pisa are o mamica (salbatica) in trei labute pe care o hranesc atunci cand apare la poarta. Mi-a adus puiul atunci cand a considerat ca ea nu il mai poate ajuta, avand incredere ca o sa aiba o soarta mai buna decat a ei. Este bland si jucaus si foarte inteligent. Acum sta alaturi de o alta pisicuta (castrata) cu o soarta trista (a fost prinsa in termopan si, dupa lungi chinuri, acum merge din nou) care l-a adoptat si invatat tot ce trebuie sa stie o pisica.
Maia a fost nascuta intr-un sant si am salvat-o de la nastere. A mai avut trei fratiori care nu au supravietuit. Este blanda si jucausa.
Din pacate, deși m-am atașat de ele, trebuie să ne despărțim pentru ca în casă mai sunt încă trei pisici adulte (adoptate tot din strada) cu care nu se poate înțelege nici o alta pisica(am încercat deja). In curte am trei catei (salvati). Pentru ele va fi mai bine daca isi gasesc familiile lor. Telefon 0213613316 sau 0723735161.Completează mai jos formularul de adopție pentru Pisa si Maia sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0723735161


Formular de adopție