Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Pic Pac Poc – vino sa ma iei pe loc

NumePic, Pac, Poc,
Localitate Bucuresti
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 4 aniAnunț expirat!
Publicat acum 4 ani

[BUCUREȘTI, adopție]

Când am zis că o să culeg trei-frați-pătați, am luat-o literalmente. pentru că de două luni cresc panseluțele astea ciudate în spatele blocului meu, iar de câteva zile în mica mea garsonieră.
Pe aici doar în tranziție către viitoarele lor familii, pentru că cele trei ghemotoace sunt disponibile pentru adopție. Pic și Pac și Poc sunt 2 băieți și o fetiță foarte jucăuși, sociabili și activi. au făcut deja o vizită la veterinar, încă mai fac injecții. Si deși au doar 2 luni, sunt deja copii independenți: fac la litieră și se spală singurei.

PIC – fetiță
eu îi zic Pic, dar ea e mult din toate ❤. e foarte curajoasă și curioasă, e prima care s-a atașat de mine. na, ca fetele. așa că mă urmărește prin casă cu încăpățânare mare uneori.

PAC – băiețel
pentru că toată ziua e pac, joacă, pac, somn, pac, joacă, pac, somn. bine, să nu uit de partea intermediară de alintat, de care el se pare că nu uită niciodată.

POC – băiețel
Poc e a treia roată la tricicleta noastră. e ultimul pe care l-am luat și e încă nițel speriat. însă dă toate semnele că își ajunge frații din urmă la toate categoriile, de la alintături, la joacă.

*adopția se va face doar în baza contractului de adopție
** vă rog să trimiteți cererile de adopție la adresa de email

Adresa de email:
Telefon:Completează mai jos formularul de adopție pentru Pic, Pac, Poc


Formular de adopție