Panteruta miniona pentru adoptie

NumeChit, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0722744297
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizareacum 3 luni
EticheteMinionă, cuminte, frumoasă și blânduță – așa este Chiț, această mini-panteră ochioasă și lucioasă.
I-am spus Chiț pentru că așa e mieunatul ei, discret, ca un chițăit de șoricel.
A apărut astă-vară în zona blocului meu, s-a instalat în curtea unei case abandonate și acolo și-a nascut și crescut puii. Pe trei dintre ei am izbutit să îi prind când au început să zburde printre mașini – doi sunt deja la casele lor iar ultimul băiețel, tot brunet ca mami, este și el disponibil.
Pe Chiț am internat-o astăzi pentru sterilizare și va sta la vet cel mai probabil întreaga săptămână, până se vindecă operația. Analizele de sânge i-au ieșit perfect, îi facem și o deparazitare, apoi primul vaccin. E o fetiță foarte tânără, la rândul ei aproape un copil în jur de un an, simpatică foc. Ne-am gândit să îi căutăm o familie câtă vreme rămâne oricum internată, viața pe străzi nu e viață pentru o fetiță finuță și dulce ca ea.
Dacă vă place de Chiț aștept un mesaj privat sau pe whatsapp la 0722744297, discutăm apoi detaliile și condițiile pentru adopție (nimic aberant, cerințele sunt cele clasice pentru a ne asigura că e o adopție responsabilă care are în vedere binele și siguranța pisicii).Completează mai jos formularul de adopție pentru Chit sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0722744297


Formular de adopție